dimarts, 12 d’abril del 2011

Jornades culturals La Salle Manlleu 2011 (avant-títol)

ES BUSQUEN NOUS REPORTERS

Un taller per conèixer i viure l’experiència de ser periodistes per un dia. (entrada)

Aquest dimarts a la tarda s’inicia la ja tradicional Setmana cultural del col·legi La Salle Manlleu. Són quatre dies d’activitats lúdiques i sortides culturals, on els alumnes interactuen amb els companys/es, amics  i professors per tal d’aconseguir un bon ambient de convivència a l’escola.

Membres de l'equip directiu de: Es busquen nous reporters.
Les jornades donaran el seu tret de sortida amb la cursa solidària i el posterior concurs de pastissos, que tindran lloc al Passeig del Ter. Cal esmentar que aquest any s’hi ha afegit activitats per tal de potenciar el projecte solidari de Proide a Guatemala.

Un dels plats forts serà el dimecres, on hi ha programats un seguit de tallers socioculturals per triar i remenar. El que es presenta en aquest bloc és el de Reporters periodístics, un taller on es realitzaran cròniques i entrevistes del seguiment de la jornada.

Per un dia, els alumnes es convertiran en els periodistes, fotògrafs, redactors, productors i càmeres d’un mitjà de comunicació. Les corredisses, els nervis del directe, la improvisació i la creativitat estaran a flor de pell. Hauran de treballar en equip i amb moltes ganes de passar-ho bé, per tal de fer arribar als lectors la millor notícia en el millor moment.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada