dilluns, 28 d’abril del 2014

Converteix-te en fotògraf professional:


Si et vols convertir en un àngel de la fotografia estàs tardant a apuntar-te a aquest taller.
El taller de fotografia consta de tres parts: l’explicativa, la pràctica alhora de tirar fotos al passeig del ter i la seva modificació a l’aula d’informàtica amb el programa Picassa.
Per les cares que podem observar, hem comprovat que els alumnes estan més que satisfets. És al taller que hem anat on tot era silenci. Tothom concentrat. Com uns angelets.
Entrevistem al responsable d’aquest taller: Àngel La Torre.

De què tracta aquest taller? D’aprendre més sobre el tema de fotografia.
L’any passat ja eres el responsable d’aquest taller? Sí, ja fa uns quants anys que en soc responsable. És sorprenent veure com els alumnes venen al teu taller amb ganes d’aprendre i a tirar fotos.
Hi ha més gent que l’any passat? No, hi ha una mica menys de gent que l’any passat perquè aquest any només s’ha estructurat en una sola franja.
On heu anat a tirar fotos? Al parc del passeig del Ter.
A qui heu tirat fotos? Us heu centrat en un tema en concret? Hem tirat fotografies al paisatge que ens envoltava i hem treballat els temes de relexos, ombres, color, línies...
Quin programa utilitzeu? Un programa anomenat Picassa que ens permet canviar diferents paràmetres, modificar les imatges tirades prèviament.







Marc Lladó

Judit Bermudez

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada