dilluns, 28 d’abril del 2014

CREATIVITAT I ROBÒTICA AL TALLER DE LEGO:


Un grup d’alumnes de 1er cicle de la Salle Manlleu, ha realitzat el taller de lego, on s’hi han divertit molt i sobretot han après a fer anar un programa i un robot. Entrevistem al responsable del taller, Natali.

1.  De què tracta aquest taller? Aquest taller tracten molt de tecnologia on els alumnes aprenen a fer funcionar un robot a través d’un programa de l’ordinador. Treballen en equips i van donant ordres al robot i l’objectiu és que aquest les compleixi.

2.  L’any passat ja eres el responsable d’aquest taller? Sí, l’any passat ja era el responsable d’aquest taller perquè m’interessa molt tot el tema de la robòtica i m’agrada ensenyar als alumnes perquè aprenguin amb la robòtica.

3.     Hi ha més gent que l’any passat? No, més o menys igual que l’any passat ja que demanem que en aquest taller hi hagin 8,9,10 persones.

4.    Per què creus que hi ve gent en aquest taller? Perquè crec que hi ha gent que li agrada aquest tema sobre la robòtica de manera que per aquest taller avui passaran unes 17 persones.



5    Aquí ens fixem més en els alumnes. Demanem la seva opinió sobre el taller:
5.1. Aquest taller que t’ha tocat, estava en la teva llista de preferits? T’agrada? Sí, aquest taller el vaig escollir com al segon preferit i m’ha tocat en la primera franja del matí. Sí, ho trobo divertit i interessant.
5.2. Què heu fet al llarg del taller? Hem progressat i millorat el nostre aprenentatge sobre el lego utilitzant l’ordinador, un robot i programes especialitzats.  És a dir, que el nostre fonament ha estat la tecnologia i la robòtica. Un taller molt divertit.

5.3. Estàs satisfet del taller que t’ha tocat? Què heu realitzat? Sí. A través que ens hem instal·lat a l’ordinador hem “ensinistrat” aquest robot que ja ens han donat muntat. En una pantalla el robot que ens indica quin és el seu estat o les opcions que l’hi podem manar.


Marc Lladó
Judit Bermudez



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada