dimecres, 25 d’abril del 2012

Alumnes en plena efervescència


Els reporters de la Salle Manlleu hem realitzat un seguiment dels tallers que s'han fet durant la setmana cultural un dels quals és les boles efervescents i cremes hidratants.
Un cop amb els protagonistes del taller, hem fet un seguit d'entrevistes i les conclusions que hem tret són les següents:



En aquest taller es creen sals de bany, boles efervescents i cremes hidratants amb una finalitat lúdica i didàctica. Aquest taller ha estat supervisat per la Cristina Albarracin una de les professores de Biologia de tercer curs. Alhora aquest taller també ha estat vigilat per en Xavi Caihuelas, un dels professors de religió i de ciutadania de segon cicle. I aquest taller a la segona franja ha estat explicat per una de les tutores de quart d'ESO B, l'Eva Bosch.

Aquest taller avarca dues franges d'aquest matí dimecres 25 d'abril.

El taller de les boles efervescents s'ha realitzat al laboratori de Biologia.





Al visitar el taller de les boles efervescents la Cristina Albarracin ens ha explicat els ingredients que s'han utilitzat per crear aquestes boles. Els quals són:

- Bicarbonat de sodi.

- Maizena

- Mantega

- Colorant

- ...

També han realitzat una crema hidratant la qual esta composta una fase oliosa i una altres fase aquosa aquestes fases s'han trobat a través dels següents ingredients:

- Urea

- Oli de Girasol

- Crema Lannete

- Especies varies

En aquest taller hi havien al voltant de unes 14 persones, la majoria noies.

Els alumnes del taller es mostraven contents i interessats en la tasca de realitzar les boles efervescents.

En general, ha estat un taller didàctic i lúdic.








Carles Casas

Marcel Arqués

Sergi Cros





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada