dimecres, 25 d’abril del 2012

Riure sense parar!

Avui quatre reporters hem visitat el taller de Risoteràpia, on el principal objectiu és riure. Però hi ha moltes maneres diferents de provocar el riure, i aquest taller en treballa unes quantes.

El taller de Risoteràpia, dirigit per l'Eva Capa, professora d'Educació Física i tutora de 1r d'ESO B, treballa el riure. Però no el riure dels acudits, sinó el riure en grup i el riure que prové de situacions divertides. Aquestes situacions s'aconsegueixen realitzant tècniques, que els alumnes les rebien amb els braços obertes.


Una de les diferents tècniques que han treballat consistia en treure els mitjons dels participants i requeria molt moviment. Hi havia música de fons i ha resultat molt divertida; s'ha creat bon ambient.
Tots reien, i s'ho passaven fantàstic. Entre els participants hi havia molta voluntat. N'hi havia que intentaven que no els hi traguessin cap mitjó, fugint corrents, i n'hi havia que perseguien els qui fugien.


Al final, aquesta activitat va acabar satisfactòriament per alguns, tot i que n'hi va haver que van perdre tots dos mitjons. Però podem estar segurs que tothom s'ho va passar molt bé. El guanyador va ser un germà Chaouich. 









La segona activitat realitzada consistia en una lluita de coixins. Però, contra tot possible accident, l'Eva Capa imposà una norma: només podien colpejar de cintura en avall. Així i tot, tothom va disfrutar, els cops no van faltar i les rialles hi van ser sempre presents.



Ferran Soler i Jordi Campàs

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada