dimecres, 25 d’abril del 2012

ES BUSQUEN NOUS REPORTERS! Promoció 2012


- Un taller per conèixer i viure l’experiència de ser periodistes per un dia.
- Benvinguts a la 2a Edició del Taller de Reporters, on l'actualitat i l'objectivitat seran la nostra essència.

            

Avui a la tarda s'ha iniciat la ja tradicional Setmana cultural del col·legi La Salle Manlleu. Aquest any sota el nom de Festes La Salle. Són quatre dies d’activitats lúdiques i sortides culturals, on els alumnes interactuen amb els companys/es, amics  i professors per tal d’aconseguir un bon ambient de convivència a l’escola.

  

Cursa solidària 2012. Imatge d'uns grans esportistes davant de Cau Faluga.


Un dels plats forts serà el dimecres, on hi ha programats un seguit de tallers socioculturals per triar i remenar. El que es presenta en aquest bloc és el de Reporters periodístics, un taller on es realitzaran cròniques i entrevistes del seguiment de la jornada.

Per un dia, els alumnes es convertiran en els periodistes, fotògrafs, redactors, productors i càmeres d’un mitjà de comunicació. Les corredisses, els nervis del directe, la improvisació i la creativitat estaran a flor de pell. Hauran de treballar en equip i amb moltes ganes de passar-ho bé, per tal de fer arribar  la millor notícia als lectors en el millor moment.




ESPEREM QUE US AGRADI!                                        L'equip directiu de Es Busquen nous reporters.

1 comentari:

  1. Estic molt content de poder formar part d'aquest grup de professionals! Ens ho passarem d'alló i aprendrem molt tots junts! Endavant!

    ResponElimina