dimecres, 25 d’abril del 2012

Petits Trucs per Orientar-se

El taller d'Orientació potencia la creativitat, memòria, enginy i lògica, sota la direcció d'Eduard Soler.
En la realització d'aquestes pràctiques, els alumnes participants s'han entretingut, divertit, i han obtingut nous coneixements.


Principiants documentant-se
L'activitat consistia en què els participants havien de desplaçar-se dins d'una zona determinada per tal d'intentar localitzar els lloc des d'on s'havien fotografiat certs elements. Disposaven d'aquestes fotos i d'un mapa per ajudar-se. S'han dividit en grups de quatre i aventurat per diferents zones per deduir la situació de les fotografies i pensar en el seu angle i pla, intentant reproduir exactament la mateixa foto que la model.

Malgrat que la idea inicial era que els alumnes es dividirien en grups de tres i que utilitzessin mòbils amb GPs, ja que es donarien les coordenades del lloc on de situació de cada fotografia; però no s'ha pogut fer. També hi ha hagut modificacions de l'àrea establerta.


Hem pogut fer una breu entrevista al professor d'Educació Física Eduard Soler; gràcies al qual hem obtingut la informació necessària.






Alumnes participants de 1r d'ESO.


És el primer any d'aquest taller, el qual es divideix en dues franges; ha tingut força èxit ja que s'ha assolit el màxim nombre de participants.

Ferran Soler

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada